Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

 
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΜΑΡΙΑ Β. ΑΝΤΩΝΙΟΥ   Βουλευτής Καστοριάς – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ 
Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 

Καμία υπογραφή δεν πρόκειται να σβήσει την Ιστορία μας” 
Η Μαρία Αντωνίου μαζί με τον Λευτέρη Αυγενάκη σε Φλώρινα και Έδεσσα 

Επίσκεψη κλιμακίου Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων και η Μαρία Αντωνίου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιουνίου, σε Φλώρινα, Πρέσπες και Έδεσσα, με επικεφαλής τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη  Αυγενάκη, στον απόηχο των τελευταίων γεγονότων της υπογραφής συμφωνίας με τη FYROM.  

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις και συναντήσεις με τους Μητροπολίτες Φλωρίνης Πρεσπών & Εορδαίας κ. Θεόκλητο και Εδέσσης & Πέλλης κ. Ιωήλ, με τους Δημάρχους Φλωρίνης κ. Γ. Βοσκόπουλο, Πρεσπών κ. Παναγιώτη Πασχαλίδη και Εδέσσης κ. Δημήτρη Γιάννου, καθώς επίσης συσκέψεις με φορείς και συλλόγους των περιοχών, ενώ δόθηκαν συνεντεύξεις σε τοπικά μέσα ενημέρωσης. 

Τονίστηκε μεταξύ άλλων ότι: 

Η συμφωνία που υπεγράφη με την FYROM είναι μια κακή και μη αποδεκτή συμφωνία που θίγει τα εθνικά συμφέροντα. Θέλουμε σταθερότητα στα Βαλκάνια. Θέλουμε ειρήνη και σχέσεις συνεργασίας και αλληλεγγύης με τους γείτονες μας, αλλά αυτό προϋποθέτει σχέσεις ειλικρινείς και χτισμένες σε στέρεες βάσεις.  

Η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών είναι πληγωμένοι, επειδή η κυβέρνηση δεν σεβάστηκε τις ευαισθησίες τους. Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ψηφίσει την κύρωση της συμφωνίας και θα κάνει το παν για να μην διχαστούν οι Έλληνες.  

Πιστεύουμε στη ενότητα του ελληνικού λαού και στις αστείρευτες δυνάμεις του.  
Καμία υπογραφή δεν πρόκειται να σβήσει την Ιστορία μας! 
Εισαγωγή εικόνας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: