Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017

Ξεκινά η πορεία για το 11ο Συνέδριο

Η Νέα Δημοκρατία, 43 χρόνια μετά την ίδρυσή της, είναι η Παράταξη που απευθύνεται σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες χωρίς να ρωτά τι ψήφισαν χτες. Είναι η παράταξη που ενώνει τους Έλληνες σε κοινούς σκοπούς. Η φλόγα της Παράταξης δυναμώνει και οι ρίζες της στην ελληνική κοινωνία, γίνονται πιο δυνατές. Από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή έως τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η παράταξή μας σήκωσε - και σηκώνει - το βάρος των μεγάλων αποφάσεων, των τολμηρών αλλαγών, των εθνικών στόχων.

Το μεγάλο διακύβευμα της εποχής μας, που διαπερνά οριζόντια όλη την ελληνική κοινωνία, είναι η χώρα να βγει από την κρίση και οι πολίτες να ευημερήσουν.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεδίπλωσε σε τρεις βασικούς άξονες το όραμά του για τη χώρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης:

Πρώτον, τη δημιουργία πολλών νέων θέσεων εργασίας, μέσα από μια έκρηξη ιδιωτικών επενδύσεων.

Δεύτερον, τη μείωση των φορολογικών βαρών με παράλληλο εξορθoλογισμό της λειτουργίας του Κράτους.

Και τρίτον, την απόλυτη στήριξη στους νέους, αλλά και τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας.

Η πορεία προς το Συνέδριό μας ξεκινάει αυτή την Κυριακή από τη Νίκαια, με το 1ο Προσυνέδριο που αφορά στους εργαζόμενους και τους άνεργους. Η επιλογή μας αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία. Σηματοδοτεί την απόφαση και τη δέσμευσή μας για στήριξη της απασχόλησης, των νέων και των πιο αδύναμων συμπολιτών μας. Στόχος είναι μια ευρεία συμμαχία μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών, έτσι ώστε να ενισχυθεί η απασχόληση, να προστατευθούν τα εργασιακά δικαιώματα, να χτιστεί μια ισχυρή και ανθεκτική στο χρόνο ανάπτυξη, να δημιουργηθούν περισσότερες ευκαιρίες και ελπίδα για τους πολλούς.

Εκπρόσωποι του κόσμου της εργασίας, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες, ειδικοί σε θέματα εργασιακών δικαιωμάτων, που ανήκουν ή δεν ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία, θα μοιραστούν μαζί μας, το όραμα για μια Ελλάδα δημιουργική, που δίνει ευκαιρίες σε όλους.

Στο μεταξύ, ο στόχος της συμμετοχικής Δημοκρατίας υπηρετείται από την πολύ μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις διεργασίες του 1ου Προσυνεδρίου μας. Ενδεικτικό στοιχείο που δείχνει το ενδιαφέρον, είναι η συμμετοχή, έως τώρα, περισσότερων από 14.000 συμπολιτών μας στα διαδικτυακά ερωτηματολόγια που «τρέχουν» από την προηγούμενη Παρασκευή, σχετικά με τη θεματολογία του Προσυνεδρίου. Από αυτούς οι πιο πολλοί - ποσοστό πάνω από 85% - τοποθετούνται υπέρ μιας πολιτικής προσέλκυσης ιδιωτικών επενδύσεων για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και όχι υπέρ μιας επιδοματικής πολιτικής. Όπως έχουμε δεσμευτεί, στη μετάβαση από την κρίση σε μια καλύτερη εποχή για τη νέα Ελλάδα, δεν θα αφήσουμε κανέναν πίσω.

Η αναμέτρηση του χθες με το αύριο είναι ξεκάθαρη και αναπόφευκτη. Ο κ. Τσίπρας μπλοκάρει τις επενδύσεις, υπερφορολογεί τους πάντες, είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τη δημιουργία της γενιάς των 360 ευρώ, «κοπιάρει» τις πιο παλιές κακές πρακτικές της μεταπολίτευσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέρει, θέλει και μπορεί να φέρει επενδύσεις και νέες δουλειές για τους Έλληνες. Ξέρει, θέλει και μπορεί να μειώσει τους φόρους, να στηρίξει την ελληνική κοινωνία, να στηρίξει κυρίως αυτή τη γενιά.

Γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα.

Γιατί τα παιδιά μας αξίζουν καλύτερα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: