Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017

Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα», το κεντρικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Δ.Ε.Θ.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα παρουσιάσει το σχέδιο και το όραμά του για το παρόν και το μέλλον της χώρας. Σχέδιο και όραμα βασισμένο στις αξίες της ελευθερίας και της αλληλεγγύης. Αλλά και στο σεβασμό στους νόμους και τους θεσμούς. Στις προϋποθέσεις, δηλαδή, που είναι αναγκαίες για να λειτουργεί ένα Κράτος Δικαίου και για να προστατευθούν πρωτίστως οι πιο αδύναμοι.

Αιχμή του δόρατος στο σχέδιο αυτό είναι η ιδιωτική οικονομία, ως ατμομηχανή της παραγωγικής Ελλάδας και πηγή δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας για τους Έλληνες. Γιατί η πρώτη προτεραιότητα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι οι δουλειές για τους πολλούς.

Στόχος είναι να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότερες επενδύσεις στη χώρα μας.

Ικανή και αναγκαία συνθήκη για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι η μείωση της φορολογίας, η δημιουργία ρευστότητας μέσα από ένα υγιές τραπεζικό σύστημα, αλλά και η αποτελεσματική αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων, όπως το ΕΣΠΑ. Και όλα αυτά, σε ένα επενδυτικό περιβάλλον απαλλαγμένο από γραφειοκρατία, διαφθορά και αγκυλώσεις.

Για να διαμορφώσει αυτή την πρότασή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συζήτησε - και συζητά -  ουσιαστικά με παραγωγικούς φορείς, κοινωνικούς εταίρους, επιμελητήρια, πανεπιστημιακούς, ακαδημαϊκούς, μαθητές, φοιτητές, ανθρώπους της αγοράς. Με το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας που αξίζει καλύτερα.

Το συμπέρασμα είναι πλέον ξεκάθαρο:

Η Ελλάδα έχει ανάγκη μια αποφασισμένη και τολμηρή μεταρρυθμιστική Κυβέρνηση. Μια Κυβέρνηση που θα διασφαλίσει στον τόπο την πολιτική σταθερότητα που χρειάζεται. Και θα φέρει νέες επενδύσεις και νέες, καλύτερα αμειβόμενες, θέσεις εργασίας.

Το τριήμερο 15 - 17 Σεπτεμβρίου, με την ομιλία και τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στο πλαίσιο της Δ.Ε.Θ., ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το δικό του όραμα για την Πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό και το δικό του ρεαλιστικό σχέδιο για το πώς η χώρα μας θα βγει από την κρίση.

Το κεντρικό μήνυμα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης - μιλώντας πάντα με τη γλώσσα της αλήθειας - θα απευθύνει προς τους Έλληνες, από το βήμα της Δ.Ε.Θ., είναι: Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: