Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

IMG_48479062269304-1.jpegΟ πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟΔΕ Καστοριάς πραγματοποίησαν την καθιερωμένη επίσκεψη στην πανήγυρι του Άργους Ορεστικού την Κυριακή. 
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους αυτής είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν πολύ κόσμο και να τον ενημερώσουν σχετικά με την πολιτική κατάσταση της χώρας μας καθώς και να αναλύσουν αρκετά από τα θέματα που έθιξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην ΔΕΘ. 
Είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το περίπτερο του ΚΕΦΙΑΠ να δουν από κοντά όλα όσα γίνονται από την ομάδα χειροτεχνίας και ψυχαγωγίας ΑΜΕΑ, καθώς και να ακούσουν προσεκτικά τα προβλήματα του κέντρου δηλώνοντας την στήριξή τους. Επισκεφθήκαμε το περίπτερο της αστυνομίας Α.Τ. Άργους Ορεστικού που σε συνεργασία με τον Δήμο υλοποίησε δράσεις ενημερώνοντας γονείς και παιδιά μέσω ειδικού εκπαιδευτικού υλικού για θέματα Τροχαίας και Ασφάλειας καθώς και Γενικής Αστυνόμευσης. Για αυτές τις πρωτοβουλίες αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτών των προσπαθειών καθώς και στο Δήμο Άργους Ορεστικού για την εμποροπανήγυρη. Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟΔΕ Καστοριάς πραγματοποίησαν την καθιερωμένη επίσκεψη στην πανήγυρι του Άργους Ορεστικού την Κυριακή. 
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους αυτής είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν πολύ κόσμο και να τον ενημερώσουν σχετικά με την πολιτική κατάσταση της χώρας μας καθώς και να αναλύσουν αρκετά από τα θέματα που έθιξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην ΔΕΘ. 
Είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το περίπτερο του ΚΕΦΙΑΠ να δουν από κοντά όλα όσα γίνονται από την ομάδα χειροτεχνίας και ψυχαγωγίας ΑΜΕΑ, καθώς και να ακούσουν προσεκτικά τα προβλήματα του κέντρου δηλώνοντας την στήριξή τους. Επισκεφθήκαμε το περίπτερο της αστυνομίας Α.Τ. Άργους Ορεστικού που σε συνεργασία με τον Δήμο υλοποίησε δράσεις ενημερώνοντας γονείς και παιδιά μέσω ειδικού εκπαιδευτικού υλικού για θέματα Τροχαίας και Ασφάλειας καθώς και Γενικής Αστυνόμευσης. Για αυτές τις πρωτοβουλίες αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτών των προσπαθειών καθώς και στο Δήμο Άργους Ορεστικού για την εμποροπανήγυρη. 


Ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ
Στέργιος Αδάμ
Στα πλαίσια της επίσκεψης του προέδρου της Ν.Δ. στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟΔΕ Καστοριάς, είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν σε αρκετές από τις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα τιμώντας την παρουσία του προέδρου και όλων των οργάνων του κόμματος, ανταλλάσσοντας απόψεις και ενημερώνοντας για τα προβλήματα του τόπου μας.
Παραβρεθήκαμε στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στην ομιλία του προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Μια ομιλία που μοναδικό στόχο είχε με ευθύτητα και ρεαλισμό να εκθέσει τον τρόπο με τον οποίο θα βγάλει την χώρα από την κρίση, εκπονώντας ένα σύγχρονο πρόγραμμα διακυβέρνησης, που εγγυάται αλλαγή για τον τόπο, με βήματα μεθοδικά με αλήθεια και χωρίς απατηλές υποσχέσεις. Θυμίζοντας σε όλους ότι οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα!


πηγή: (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/159154

Δεν υπάρχουν σχόλια: