Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017

Μοσχάτο, 23 Σεπτεμβρίου 2017

Α. Έλεγχος για όλους, χωρίς εξαιρέσεις.

- Ο έλεγχος των πλαστών πτυχίων και πιστοποιητικών ξεκίνησε την περίοδο που ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

- Τότε, όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφιζε και ήταν απέναντι σε κάθε έλεγχο νομιμότητας, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο περιπτώσεις σαν αυτή του κ. Πολυμερόπουλου.

- Καλά θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να μας κουνάει το δάχτυλο, να ενημερώσει τους πολίτες γιατί σταμάτησε, από τον Ιανουάριο του 2015, τους ελέγχους για την ορθή τήρηση της μετατροπής συμβάσεων ορισμένου σε αορίστου χρόνου.

- Ας πει ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ, πόσες υποθέσεις επίορκων δημοσίων υπαλλήλων παραμένουν εκκρεμείς στα Πειθαρχικά Συμβούλια, με ορατό τον κίνδυνο, στο τέλος του έτους, πολλοί από αυτούς να επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους.

- Σημειώνεται ότι ο κ. Πολυμερόπουλος διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία.


Β. Έχασε κάθε επαφή με την πραγματικότητα, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

- Ο Υπουργός Υγείας, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, απέδωσε το ισχνό ενδιαφέρον των γιατρών για τις προσλήψεις στις Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) στο brain drain των τελευταίων ετών.

- Ας καταλάβει,  επιτέλους, την πραγματικότητα: Οι γιατροί τους έχουν πάρει χαμπάρι. Και δεν τους εμπιστεύονται.

- Και όλα αυτά, τη στιγμή που η έξαρση των κρουσμάτων ιλαράς, αποδεικνύει ότι η επικίνδυνη ηγεσία του Υπουργείου Υγείας έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια: