Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΔ-Δήλωση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) κ. Joseph Daul

Ερώτηση  24 βουλευτών της ΝΔ για το σχέδιο Βαρουφάκη - Κεντρική ΕικόναO πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), κ. Joseph Daul, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

              «Οι Έλληνες έχουν περάσει μεγάλες περιόδους αναταραχής από την αρχή του έτους. Οι μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, οι κενές υποσχέσεις από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και οι καταστροφικοί περιορισμοί κεφαλαίων υπέβαλαν τους Έλληνες σε μία δυσβάσταχτη δοκιμασία.
               Μετά από μία τόσο δύσκολη περίοδο, μόνο μία έμπειρη και αξιόπιστη πολιτική δύναμη, όπως η Νέα Δημοκρατία, μπορεί να φέρει σταθερότητα στην ελληνική οικονομία και να επαναφέρει την Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης και των νέων θέσεων εργασίας. 
               Πάνω απ’ όλα, η Ελλάδα χρειάζεται έναν ικανό και ενωτικό πολιτικό ηγέτη, ο οποίος θα διασφαλίσει την τήρηση των δεσμεύσεων προς τους Ευρωπαίους εταίρους.
               Όπως όλοι διαπιστώσαμε, η αξιοπιστία και οι βιώσιμες λύσεις σε περιόδους κρίσης δεν είναι από τα δυνατά σημεία του ΣΥΡΙΖΑ. Με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, η Ελλάδα γνώρισε περισσότερη αστάθεια παρά ανάπτυξη και θέσεις εργασίας. 
               Η Ελλάδα δεν χρειάζεται περαιτέρω πειράματα και υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρηθούν. Αντ’ αυτού, χρειάζονται ασφαλή και έμπειρα χέρια για να δουλέψουν και να υπηρετήσουν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. 
               Το ΕΛΚ είναι στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της Ευάγγελου Μεϊμαράκη και πιστεύει ακράδαντα ότι είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εξασφαλίσει τη σταθερότητα στην ελληνική οικονομία. 
               Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει στην Ευρώπη και εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: