Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

Συγχαρητήρια Μεϊμαράκη σε Τσίπρα για την εκλογική του νίκη

Συγχαρητήρια Μεϊμαράκη σε Τσίπρα για την εκλογική του νίκη - Κεντρική ΕικόναΤον Αλέξη Τσίπρα συνεχάρη ο Πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης προσερχόμενος στα γραφεία του κόμματος της ΝΔ. Σε δηλώσεις του ο κ. Μεϊμαράκης, υπογράμμισε πως η ΝΔ παραμένει ο εγγυητής της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας επισημαίνοντας πως δεν χρειαζόταν εκλογές η χώρα.
Σχετικά με τις εσωκομματικές διαδικασίες στο κόμμα ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε πως υπάρχουν οι δημοκρατικές διαδικασίες που θα ακολουθηθούν, ωστόσο όπως επεσήμανε «προέχουν από Δευτέρα άλλα θέματα που αφορούν
τη χώρα», ενώ τέλος ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του κόμματος, που αύξησαν τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας.

Η δήλωση του κ. Μεϊμαράκη έχει ως εξής:
«Ολοκληρώθηκε μια εκλογική μάχη, την οποία δώσαμε με αξιοπρέπεια και πολιτισμένα. Το εκλογικό αποτέλεσμα φαίνεται ότι διαμορφώνεται με την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα, τον συγχαίρω και τον καλώ να σχηματίσει κυβέρνηση.

Τον Γενάρη κάποιοι νόμιζαν ότι θα διαλυθούμε και τώρα πίστευαν ότι θα μας τελειώσουν. Ούτε μας διέλυσαν, ούτε τελειώσαμε. Η ΝΔ είναι εγγύηση για την σταθερότητα και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Έχουμε τις δημοκρατικές διαδικασίες και όλα θα συζητηθούν στην ώρα τους. Έχουμε προς το παρόν πολλά να συζητήσουμε για την χώρα από την Δευτέρα. Δημοσίως είχα πει ότι δεν χρειαζόταν να γίνουν εκλογές. Σε έξι μήνες οι πολίτες δεν άλλαξαν γνώμη. Εμείς μπορέσαμε να ανεβάσουμε το ποσοστό μας και σ’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους νεοδημοκράτες που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στη ΝΔ. 


http://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: