Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015

Κρύβοντας τα πρόσωπά τους με φακέλους και tablet έφυγαν από το Hilton οι Τροϊκανοί - Αστακός το Χίλτον

Παίζοντας κρυφτούλι με τις κάμερες ξεκίνησε η πρώτη επίσημη επίσκεψη των τεχνικών κλιμακίων της Τρόικα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Λίγα λεπτά πριν τις 10 το πρωί τα μέλη των τεχνικών κλιμακίων της Τρόικα εμφανίστηκαν στην είσοδο του Hilton όπου διαμένουν περιμένοντας τα αυτοκίνητα που θα τους μετέφεραν στο ΓΛΚ. Οταν αντιλήφθηκαν την παρουσία δημοσιογράφων, όμως, τα σχέδιά τους άλλαξαν και ενώ είχαν σχηματίσει πηγαδάκι στην είσοδο του ξενοδοχείου το διέλυσαν γρήγορα γρήγορα και μπήκαν στο εσωτερικό του.

Τελικά τα σχέδια αναχώρησης άλλαξαν και έτσι τα μέλη των τεχνικών κλιμακίων τελικά
επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητα που τους μεταφέρουν μέσα στο υπόγειο γκαράζ του ξενοδοχείου από όπου βγήκαν κρύβοντας τα πρόσωπά τους με φακέλους και tablet.

Η μεταφορά τους στο ΓΛΚ έγινε με τέσσερα αυτοκίνητα και με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς τους ακολουθούσαν αυτοκίνητα και μηχανές της Ασφάλειας.

«Αστακός» το Hilton λόγω Τρόικα -Ομπρέλα προστασίας με 250 άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.
Κάτω από την ομπρέλα μιας ειδικής ομάδας προστασίας της ΕΛ.ΑΣ., αποτελούμενης από 250 άνδρες της Τροχαίας, της Αντιτρομοκρατικής, των ΜΑΤ, ακόμη και της ΕΚΑΜ, θα ζουν, από τη στιγμή που πατήσουν στο πόδι τους στην Αθήνα, οι εκπρόσωποι των δανειστών. Τόσο τα μέλη των ομάδων εργασίας και των τεχνικών κλιμακίων, όσο και οι τέσσερις επικεφαλής των Θεσμών.

Ηδη από την Κυριακή το ξενοδοχείο «Χίλτον», όπου, όπως όλα δείχνουν, έχουν καταλύσει τα μέλη των τεχνικών κλιμακίων που ήδη βρίσκονται στην Αθήνα εδώ και κάποιες ώρες, είναι... αστακός, με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ακροβολισμένους σε κάθε πιθανό σημείο.
http://dexiextrem.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: