Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015

Ο Μεϊμαράκης βάζει μπροστά τη μηχανή της ΟΝΝΕΔ

Ο Μεϊμαράκης βάζει μπροστά τη μηχανή της ΟΝΝΕΔΒαθιά συμβολική αλλά και με πολιτική ουσία ήταν η επίσκεψη που πραγματοποίησε χθες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην ΟΝΝΕΔ. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διετέλεσε στα νιάτα του πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, και μάλιστα σε μια περίοδο που οδήγησε στον εκσυγχρονισμό της και στην ενδυνάμωσή της ως πρώτη φοιτητική νεολαία, και ήθελε να στείλει το μήνυμα ότι η επόμενη γενιά της γαλάζιας παράταξης θα πρέπει να πάρει τα ηνία του αγώνα.

Στο περιθώριο της επίσκεψης Μεϊμαράκη στην ΟΝΝΕΔ πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του
Εκτελεστικού Γραφείου.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης και τα μέλη του Ε.Γ. αναφέρθηκαν στην ανάγκη η ΝΔ να έρθει κοντά στους νέους ανθρώπους και να δώσει βάρος στα ζητήματα της ανεργίας των νέων καθώς και στην αντιμετώπιση της εκροής των νέων «εγκεφάλων» στο εξωτερικό.
Ταυτόχρονα, χαιρέτισαν την απόφαση του Προέδρου της ΝΔ για εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης με προμετωπίδα τη νέα γενιά ενώ του κατέθεσαν και τις προτάσεις της ΟΝΝΕΔ σχετικά με τα προβλήματα που αφορούν στους νέους ανθρώπους. Τέλος, συνεχάρησαν και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο νέο Πρόεδρο της ΝΔ ενώ τον διαβεβαίωσαν ότι η ΟΝΝΕΔ θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.


http://ysterografa.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: