Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015

Η Νέα Δημοκρατία επιστρέφει σπίτι της (στη Ρηγίλλης)

Η Νέα Δημοκρατία επιστρέφει σπίτι της (στη Ρηγίλλης) - Κεντρική ΕικόναΤου Γιώργου Σιαδήμα

Η ΝΔ επιστρέφει στη Ρηγίλλης. Η απόφαση είναι ειλημμένη και σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το μεσημέρι θα κλειδώσει και επίσημα η επιστροφή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο κτήριο επι της οδού Ρηγίλλης, αφήνοντας πίσω τη " ψυχρή " Συγγρού.
Ο Ευάγγελος Μειμαράκης με μια σειρά απλών κινήσεων, αλλά ουσίας προσπαθεί να αλλάξει το κλίμα στη ΝΔ και να βάλει το κόμμα σε τροχιά ανασυγκρότησης και επανασυσπείρωσης.
Εξάλλου χθες το βραδύ εκτός από οτι βρέθηκε στη Μεσογείων και συναντήθηκε με το Ε.Γ. της ΟΝΝΕΔ, αμέσως μετά έκανε στο τραπέζι στους νεολαίους της ΝΔ.
Μάλιστα η κίνηση αυτή έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους Δαπίτες αφού πρώτη φορά τα τελευταία
χρόνια όχι μόνο τους επισκέπτεται εν ενεργεία Πρόεδρος του κόμματος στην έδρα τους, πέρα από την περίοδο των φοιτητικών εκλογών, αλλά τους κάλεσε και για φαγητό.
Μια ενέργεια που κέρδισε τους ΟΝΝΕΔίτες και συζητήθηκε πολύ.
Ο Ευάγγελος Μειμαράκης είπε στους νεολαίους του πως η ΝΔ θα ακολουθήσει το μεσαίο χώρο, όπως ήδη έχει ξεκαθαρίσει ενώ σε ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών φαίνεται να υποστήριξε πως το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ. θα καταγράψει μεγάλες απώλειες, κάτι άλλωστε που διαφαίνεται και στις δημοσκοπήσεις.
Ο ίδιος είναι αισιόδοξος για την πορεία της ΝΔ ενώ προέβλεψε εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Όσο για το Γιάννη Βαρουφάκη και τις τελευταίες αποκαλύψεις περί plan b, επισήμανε πως το κύριο βάρος το φέρνει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας που τον είχε επιλέξει για υπουργό Οικονομικών.
Πέρα από αυτό πάντως ο Πρόεδρος της ΝΔ τα επόμενα 24ωρα ετοιμάζει και άλλες συναντήσεις, αυτή την φορά εκτός κομματικών ορίων, με το βάρος να πέφτει στην οικονομία και στην επανεκκίνηση της.
 
 
http://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: