Σάββατο, 16 Μαΐου 2015

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-Το έγγραφο με το οποίο ο υπουργός πήρε 5 εκ απ'τη μισθοδοσία του ΟΠΕΚΕΠΕ

Δείτε το έγγραφο που βγάζει στη σέντρα τους ψεύτες του ΣΥΡΙΖΑ που έλεγαν πάλι ότι φταίει το τραπεζικό σύστημα ΔΙΑΣ...

Πρόκειται για την απόφαση του αρμοδίου υπουργού κ. ...
Αποστόλου, σύμφωνα με την οποία ανακαλείται μερικώς ποσό ύψους 4.975.000 ευρώ, που αφορούσε την επιχορήγηση προς τον ΟΠΕΚΕΠΕ, προκειμένου να καλυφθεί η μισθοδοσία.

Κατόπιν εορτής, ο κ. Μάρδας μιλά για γραφειοκρατία και σπεύδει, την τελευταία ώρα, να βρει τα χρήματα προκειμένου να καλύψει τη μισθοδοσία των υπαλλήλων του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Η ΝΔ για τη στάση πληρωμών

Η Υπεύθυνη του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Νέας Δημοκρατίας κα Φωτεινή Αραμπατζή, για την καθυστέρηση στην καταβολή των μισθών στους εργαζόμενους του ΟΠΕΚΕΠΕ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία «έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου» για τις δραματικές επιπτώσεις, που θα επιφέρει η δέσμευση των αποθεματικών των Οργανισμών, των ασφαλιστικών ταμείων και των Δήμων από την «πρώτη φορά αριστερά» Κυβέρνηση.

Πριν καν στεγνώσει το μελάνι, η διήμερη καθυστέρηση της καταβολής, τόσο της μισθοδοσίας των 630 εργαζομένων στον ΟΠΕΚΕΠΕ, η οποία ήταν κανονικά προγραμματισμένη για τις 13/05/2015, όσο και της καταβολής των εργοδοτικών εισφορών τους, ήταν ένα μαύρο μαντάτο για τον Οργανισμό, που πρώτος έδωσε τα αποθεματικά του, ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ, στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Οι 800.000 και πλέον Έλληνες παραγωγοί, οι εργαζόμενοι του Οργανισμού, αλλά και ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία είδαν αποσβολωμένοι την πρώτη στάση πληρωμών μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών εξαιτίας των επικίνδυνων πειραματισμών και ερασιτεχνισμών της Κυβέρνησης, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τη χώρα στα βράχια.
 
 
http://dexiextrem.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: